Kyseenalainenmeiningi täällä.

Noniin olen nytten parantanut maailmaa 4 päivää, eli vittuillut itselleni kaikesta ja kaikella rakkaudella myöskin kaikille muille.

Yritin eilen ihan tosissani tehdä jauhelihapasteijoita vai mitä vittulie olikaan, ensin tein fitness ohjeella jonka löysin jonkun himobodarin blogista ja siinä vituttivat seuraavat asiat:

A) ainesosat. Metsästin niitä pelkästään kaupassa noin 47minuuttia ja loppuja aineksia n 2min sillä ne ovat arkikäytössä

B) mitä vittua

C) syökö joku oikeasti tommoista paskaa?

D) sitruunan makuinen psylium jauhe ei välttämättä sovellu suolaisen kanssa. 

Tässä teille kuva miltä nämä fitnesshirviöt näyttivät ennen uuniin menoa.Idea siis sinäänsä todella hyvä, toteutus huono.

15941065_10206034371217348_5708253015412

Luokseen kutsuvia eikö totta? ;)

Toinen versio minkä tein oli jonkun ei fitnesstyypin blogista, eli keskeisyydessään sisälsi vain rasvaa, vehnäjauhoja ja vettä. Aineita siis mitä en välttämättä itse käyttäisi. No kuitenkin, kun ajattelin jälleen kerran rakasta avopuolisoani, tein tällä läski reseptille hänelle omat pasteijat. Maisteltuani näitä omia fitnesspaskojani meinasin oksentaa mausta, jonka olin luonut. Ei ollut välttämättä minulle, pysytään siis tutussa jauheliha ja vihannekset ja kana ja vihannekset yhdistelmässä.

Maistoin kuitenkin uteliaisuuden nimissä näitä nahkakuulalleni tekemiäni luomuksia ja ne jopa olivat ihan syötäviä! Job well done bitch.

Ei musta välttämättä kokkia tuu, tai sitten en vaan jaksa keskittyä siihen tarpeeksi. Tykkään itse kuitenkin syödä puhtaasti eli jollain tapaa ehkä olisi olennaista opetella tekemään muutakin ruokaa, eikö ? 

 

Mutta se siitä, 

palataan huomenissa uuden fiaskon pariin!

lovea teille, nuuhkikaa toisianne <3 MM