En ees tiedä mistä tätä kaaosta lähtis purkamaan, mut aloitetaanko vaikka siitä, että mua vituttaa.

 

Mutsi putos viikonloppuna jorpakkoon. Ei siitä sen enempää kuin että annoin hyvää hyvyyttäni puhelimeni sille, koska hän on vanhanaikainen ja aikaansaamaton lurjus (ei vaiskaan äiti) vaan hänelle työnkannalta puhelin on erittäin tärkeä ja itselläni kun tuo työpuhelin löytyy niin rimpautellaas sitten sillä, eikö vain?

Töissä on paskaa, jälleen. Kahden viikon loman jälkeen et voi olettaa tilanteen olevan muuta kuin paska ja tilanteen olevan täysi kaaos. Sinulla on selkeät ohjeet ja toimitavat ja oletat toki siihen kaupan päälle, että jengi käyttää maalaisjärkeä. No ei vittu käytä, voin kertoa. Se fiilis kun esimiehesi palaa lomilta, katsoo sinua silmiin ja tokaisee: "No, onko huolia tai murheita?"

No todellakin on, mistäs sulle saatais?

15 minuutin tilityksen jälkeen hän katoaa. Obvisiously.

Se siitä aiheesta. Jatketaanko sillä että autot ovat itse vittusaatanoita, sain kulumaan tohon uuden karheaan vittusaatanaan taas 600e. Eikä siinä mitään, jos joku ajoonvaikuttava osa on vaihdettava on se sitten vaihdettava, homma selkee. Mutta sitä en niele, että saan sijaisautoksi jonkun helvetin maastolaivan, jossa palaa kaikki mahdolliset moottorivalot ja vempaimet, kaiken lisäksi tämä on automaattivaihteinen, mutta joudut silti vaihtamaan vaihteita itse, sillä tämä auto ei ymmärrä laittaa kakkosta (ei huono vaihtoehto, mutta ei käy) isommalle ;) sounds fun huh? Eikä siinäkään vielä kaikki, tässä autossa ei ollut yhtään löpöäl. pätäkkää, tuohta eli siis dieseliä. Kaiken huipuksi siis kävin vielä tankkaamassa tämän paskan ennen ajoa. Luo varsinaista turvallisuuden tunnetta näin niinkuin autokorjaamon puolesta, trevlig resa bitches!

 

Mun karvakavereilla on kanssa ollut kurjaa. Kissamme muodosti sateenliittiyhteyden noin pariviikkoa sitten verikorvan johdosta ja nautti tästä yhteydestä n. 3vko tikkeineen. Hetki tämän jälkeen koirani sai virtsiksen ja saimme pinkkejä kivoja pillereitä siihen (vedämme molemmat niitä, minä vitutukseen, koira virtsatientulehdukseen) Mutta tähän asti, valtakunnassa kaikki hyvin :)

Toki täähänkin liittyy semmoinen käänne, että juuri samaisena viikonloppuna kun kissamme sain antennin päähänsä oli tiedossa avopuolisoni kulli-nimisenryhmän viikonlopun vietto. Voitte varmasti arvata kumpi jousti ja jäi karvakaverimme kanssa himaan ja kumpi viiletti menemään..? No, mä makasin himassa kissan kanssa ja vittuunnuin entisestään.

En oo ikinä toivonu palaavani lomalta etukäteen töihin - tuona hetkenä toivoin sitä, suorastaan anelin. 

Päätetään tämä tähän ja jatketaan taas ilon kautta vitun hyvällä sykkeellä viikonloppuna, kun kidun töissä määrittelemättömän ajan!

<3 ÄMMÄÄMMÄ