Miten voi olla että tässä meidän niin muka sivistyneessä maailmassa on mahdollista uhkailla, haukkua ja yleensäkin puhua ihan miten sattuu muille ihmisille? Tämmöinen paskan suoltaminen kohdistuu etenkin tiettyihin ammattiryhmiin. Jos puheista yritetään saada vastuuseen vedetään esille "se oli läppä"/"sananvapaus"-kortti. En ala edes luetteloimaan ammattikuntia joiden kirouksena tällaiset sontaa hönkivät lörpäkkeet ovat, niitä löytyy aivan liikaa. Eikä se ole normaalia, saatikka tervettä. Uhkailla tappavansa jonkun kun tämä kulkee pimeillä kaduilla, raiskaavansa ja puukottavansa pelokkaita asiakaspalvelijoita. Jos huutaa myyjälle raiskaus/tappouhkauksia menee jo totaalisen ylitse vihanhallintaterapian avusta. Tuommoisille sadistisille väkivaltafantasioille on omat fooruminsa, ne ei ole kaupassa tai torilla muun lähes terveen kansakunnan joukossa. Yhteiskunnan ja työpaikkojen ikävä asennehan on, että se pitää vain sietää: ammatin varjopuolia. Mitä aktuaalista vittua? Kenenkään työhön ei vaan voi kuulua sietää haluamattaan yhtään mitään epäasiallisuuksia ja solvauksia. Ei voi.

Internetin suoman anonyymiyden myötä ongelma tuskin tulee ikinä poistumaan, päinvastoin kiihtymään. Nyt nämä arkiset höyhenaivot vasta pääsevätkin jakamaan ahdistustaan täysin mitoin ilman "vastuuta". Oikein oksettaa lukea mitään keskusteluja missään, kun jos joku erehtyy sanomaan mielipiteensä, mikä tietysti on väärä, on hän oikeutettu saamaan yksityiskohtaisen luettelon vioistaan, seksuaalisista taipumuksistaan tai kuulla värikkään iltasadun tulevasta kuolemastaan. Mitäpä jos siellä ruudun takana olisikin lapsi? Tai muuten vain helposti ahdistuva henkilö? Tai masentunut, joka saa kuulla kannustuspuheita itsensä tappamiseen? Tai yleensäkään toinen ihminen? Ei kukaan tarvitse, ansaitse saati halua kuulla moista roskaa. 

Jos taas haluat pistää stopin moiselle roskalle, kieltäydyt kuuntelemasta solvauksia omassa kodissasi, omassa työssäsi tai ylipäätään missään, olet huumorintajuton ja herkkähipiäinen. Terveisiä niille kaikille, jotka kuuluvat siihen happea turhaan kuluttavaan roskaläjäkasaan, keiden on vaan pakko raivota, solvata ja riehua kanssaihmisille: MUUTTAKAA KORPEEN. Ei teitä kukaan jää kaipaamaan, lapsenne, puolisonne, työkaverinne, asiakkaanne, sukulaisenne ja ihan kaikki muutkin joilla on normaalin ihmisen tajua häpeävät ja pelkäävät teitä. Ei nollasta sataan rageeminen ole normaalia. Eikä todellakaan tappamisfantasioiden tuominen julki arkisissa tilanteissa.

 

Voimia kaikille muillekin idioottien uhreille!

 

RaivoRiitta