En pahoittele hiljaiselosta - se on nimenomaan vaan merkki siitä kuinka anaalista me hallinnoitsijat olemme, postataan kun postataan. Vaikka jos ajatellaan realistisesti voisin avautua joka päivä 24/7, sillä aiheet ovat aina käsinkosketeltavissa.

Tämä asia eli pienet asiat on tänään ainakin omassa päivässäni hyvin vahvasti läsnä. 

Olen täällä töissä, sekä kotona, että kaupassa, että salilla jne huomauttanut häikäilettömästi kaikkia samasta asiasta, eli omien jälkien siivoamisesta. Kotona saatan itsekkin jättää samat stringit pöydälle, mutta itse koen sen olevan täysin eriasia, sillä rakas avopuolisoni varmaan nuuhkisi niitä enemmän kuin mielellään sen sijaan että motkottaisi niistä, sillä eihän se taliaivo huomaa eroa kodin ja kaatopaikan välillä.

Noh, palataan näihin muihin pieniin asioihin. Työpaikallani olen sanomattoman kyllästynyt erääseen työkaveriin, joka ei vaan vittu yksinkertaisuudessaan ENÄÄ saa tavaroita paikoilleen, hän saattaa tehdä jonkin asian mikä olisi viikko sitten pitänyt hoitaa yhdellä kerralla ja SINÄ saat sijoittaa sen oikein sekä laitella hänen muita lippulappuja paikoilleen jotta arkistointi olisi edes hitusen helpompaa eikä siinä lentäisi niin monta vittua ja saatanaan kun kuitit on kadoksissa.

Näin pienellä asialla saadaan jälleen allekirjoittanut vittuuntumaan ja suunnittelemaan paskomista hänen postilaatikkoon.

Mitä muuta pienillä asioilla saa aikaan?

Noh, voit saada jonkun erittäin onneliseksi pelkästään hymyilemällä, pitämällä ovea auki, what ever, you name it.

Kolikolla on aina kääntöpuoli - myöskin pienistä asioista saat rakkaan avopuolisosi kanssa mehevän riidan joka kärjistyy siihen että vetelette naruista vanhoja asioita riitaan sisällöksi ja pidätte toisillenne mykkäkoulua viikon - puhumattakaan seksistä joka saa jäädä vuodeksi. Ja mistä tämä kaikki lähti? Varmaan ihan saatanan tyhmästä aiheesta, jonka satuit purkamaan väärin. / Korjaan - hän purki väärin, itsehän emme virheitä tee.

Pienet asiat ovat hyvin harmittomia ja varsin luonnollisia meille apinoille, mutta toisinaan niitä kun tuppaa tulemaan 10 päivässä ne kasautuvat yhdeksi tornadoksi ja sitten se on menoa.

Annan loppuun hyvän esimerkin itsestäni. Olen suunnitellut noin 1,5v uusien talvirenkaiden ostoa sillä jo viimevuonna minulle sanottiin että ne ovat ihan helvetin _ laittomat _ no en kuitenkaan edelleenkään ole saanut niitä ostettua ja eilen kun liu'uin 5 kertaa pihani ohi kesärenkailla totesin tämän pienen vaivattoman asian saaneen minut kiihtymään minuutissa sataseen ja olin jo tulitikut kädessä sytytämässä bemariani tuleen. Well done bitch.

 

Hyvää loppuviikkoa <3 MM