Eilisestä keskustelusta rakkaan RaivoRiitan kanssa inspiroiduin ohittamaan koko muistioni joka on täynnä aiheita joista valittaa ja siirtyä itse vittusaatana aiheeseen joka on yllätysyllätys miehet. 

Keskustelimme eilen hyvin pitkän toven ja keskustelussa esiintyi yllättävän monta vittu, saatana ja muita voimasanoja, molemmat samassa työpaikassa olevat ihanat bloginpitäjät normaalistihan ei voimasanoja käytä. Paitsi takahuoneessa, esimiehen edessä ja no, aina.

Muutamat asiat joista kuitenkin haluan nyt mainita mitkä oikein hivelee nännipihaa ja tekee mieli repiä hiukset päästä.

Sana ME. 

Puhuimme juuri tästä sanan merkityksestä. Parisuhteessa, usein naiset ajattelevat kaikki asiat miesten ehtojen mukaisesti. Yhteiset vapaapäivät (ne harvat jos niitä on) suunnitellaan aina yhteisen ajan käyttökohteeksi. Mies kuitenkin ajattelee kuinka tämä on loistava tilaisuus pelata pleikkaa tai muutenvain raaputella palleja, tai käyttää ajan omiin harrastuksiin. Rakennamme oman elämämme molempien työvuorojen mukaisesti, ajattelemme me muodossa kaiken, en siis tarkoita sitä että kävisimme kakkoshädällä kahdestaan vaan että olisi edes se 1 päivä viikossa jolloin yhteistä aikaa olisi. Me naiset siis rakennamme omaa elämäämme miesten ja oman aikataulun mukaisesti, luonnollisesti - kun taas miehet rakentava omaa elämäänsä oman päänsä mukaisesti. ( tai vehkeen mukaisesti )

Me naiset ajattelemme, kuinka olisi kiva katsoa elokuvaa tai käydä kävelyllä, mutta eihän se mies edes kävele. Saatika pidä sinusta, ken tietää.

Se mikä tässä tekee asiasta turhauttavan on myöskin miehiltä puuttuva aivosolu joka on ASIOISTA ILMOITTAMINEN.

itse olet tehnyt pitkän listan asioista joita voisitte tehdä, semmoista josta kumpikin pitäisi, sitten tulet kotiin ja sielä odottaa ne karvaset pallinaamat jota kutsut lemmikeiksesi, eikä miestä näy mailla halmeilla, soitat kysyäksesi missä se minun rakas kyyhkynen menee, hän on jossain indokiinassa suorittamassa rakkaiden miesjoukkojensa kanssa harrasteita.

Voi vittu sentään, ei sitten käynyt mielessä jättää lappua/soittaa/pullopostia/savumerkkejä JOTAIN EDES?

Ei, sitten saat tutun ja turvallisen vastauksen: " Ai anteeksi, en ajatellut " - klassista. Mitäpä sinä saatanan rantarosvo ajattelisit. Joskus saattaa toki löytyä poikkeuksia ja saatat saada miesten mökkiviikonlopusta jopa päivän varoituksen. 

Kuvitelkaapa tilanne, olet suunnitellut romanttisen viikonlopun hanipöön kanssa, kaikki valmiina ja olet jopa maininnut asiasta 30x ennen viikonloppua, sitten tulee torstai ja itse tuijotat työpaikan kelloa että jes enään tunti ja huomenna aamuvuoroa ja kuherrus viikonloppu voi alkaa. Illalla hanipöön tullessa kotiin raskaan työpäivän raatelemana hän ilmoittaa kuinka kivaa että on viikonloppu *tässä kohtaa olet täysin samaa mieltä* ja sitten se hetki koittaa kun tämä pulunnussija ilmoittaa " pääsee nollaamaan äijien kanssa oikein kunnolla! "

jaa että mitähän vittua? Niinkun sanni sanoisi.

Kyydit sovittu, 5 lavaa alkoa haettu kaupasta ja perjantaikin on töistä pyydetty vapaaksi että saatiin pidennetty viikonloppu. Ilmoititko? No et.

Trust me, been there done that.

olet itse laiminlyönyt ystäviäsi ja jättänyt vastaamatta ystävillesi puhelimeen ja niihin savumerkkeihin koska aioit pyhittää viikonlopun hanipöölle, no vituiksi meni. Sittenkun yrität epätoivoisesti järkätä itsellesi viikonlopulle tekemistä se tyrehtyy siihen, että kaikilla on jo sovittua menoa tai ei vittuillakseen vastaa sinulle, koska et sinäkään heille.

Ajaudut yksin sohvalle joka on romanttisesti täynnä ruusunlehtiä mussuttamaan sushia jotka sinun oli tarkoitus noukkia hankipöön seksikkäältä vartalolta, puhuttakoon kermavaahdosta joka sinun piti nuolla ties mistä.

Vituiks meni.

Hyvää maanantaita, rakastakaa niitä paskiaisia

<3MM