Googlatuimmat vihat. Aloitin ihanan maanantai aamuni kirjoittamalla googleen "vihaan" jonka jälkeen syöksyi varteenotettavat vaihtoehdot naamalleni. 

"Vihaan kyllästynyt, vihaan itseäni, vihaan työtäni, vihaan elämääni ja vihaan lapsia"

Nämä olivat ensimmäiset asiat joita voit tänään vihata. Analysoidaampa tuloksia hetki. 

Kukapa ei olisi kyllästynyt jatkuvaan vihaan? Kaikki vituttaa ärsyttää, mutta sekin on pitkälti omasta asenteesta kiinni ja sosiaalisista kontakteista. Millaisia ihmisiä ympärilläsi on? Onko ympärilläsi ihmisiä jotka puskevat sinua eteenpäin ja kannustavat pahanpaikan tullessa vai ihmisiä, jotka eivät usko unelmiisi, laittavat vastaan ja upottavat sinut kaivoon hetkellä, kun olisi mahdollisuus tarjota köyttä? Jos joka aamu vituttaa, olisiko oikea aika katsoa peiliin ja etsiä vastausta sieltä? Jokaisesta päivästä, hetkestä ja minuutista on voitava löytyä hyvää ja sitä löytyykin kun antaa sille mahdollisuuden. Voit olla jopa tyytyväinen verenkiertoosi, sillä kaikilla eivät asiat ole niin hyvin. Löydä itsellesi mieluisa harrastus/tekeminen niin vitutus väistyy, haali positiivisia ja samanhenkisiä ihmisiä ympärillesi tuomaan positiivista energiaa elämääsi. Näin vitutuksen on vain väistyttävä. You make YOUR life better. " Vitutus ei ole elämäntapa, vaan asennekysymys"   

Vihaan itseäni? Olen ihminen kyllä, teen virheitä, kaikki niitä tekevät. Anna itsellesi mahdollisuus, vedä perse edellä puuta, mutta tule jalat edellä takaisin. Mikään asia harvemmin on niin korjaamaton, etteikö joku/jokin sitä voisi korjata. Ihmisen mieli on kaikista vittumaisin vastus, usein ongelmat ovat päänsisällä. Varaa siis aika kallonkutistajalle tai mieti oletko vain ihminen, jonka elämässä myöskin tapahtuu virheitä ja anteeksi antoa? Anna itsellesi anteeksi, ensi kerralla näytät sille!

Vihaan työtäni? No kukapa ei. Harva on oikeasti semmoisessa ammatissa josta pitää. Itse olen myöskin lähihoitaja, sen ammatin väitetään olevan kutsumusammatti. Se ei minua kutsunut, se minua kiinnosti vain lääketieteellisessä mielessä. Irtisanoudu töistäsi, hommaa uusi työ. Ei se niin vaikeaa ole, se että olet muutaman kuukauden työttömänä, ei tee sinusta paskaa ihmistä eikä kaada sinua taloudellisesti - nykyään on niin hyvät sossut ja kelat ja liitot että huh huh! Muutamassa kuukaudessa saat aikaa itsellesi (Mikä tärkeintä) miettiä mitä SINÄ elämältäsi haluat, sekä saat mietittyä mitä haluat tehdä työksesi, jotta vitutus prosentti ei olisi niin korkea. Varmasti löytyy työ, josta voit nauttia, edes jollain tapaa. 

Vihaan elämääni? Ylläolevat kategoriat liittyvät elämään, hyvinkin vahvasti. Esimerkiksi töitä tehdään siksi, että elämässä on kuri ja järjestys ja jotta voidaan maksaa laskuja, eli ELÄÄ! Se vasta onkin oikein koiran elämää että saa ostettua palkalla pelkkää bensaa, ruokaa ja maksaa laskua. ai että. Lueppa uusiksi aiemmat osiot ja mieti vihaatko työtäsi, itseäsi, mitä tahansa, se viittaa elämääsi. Tee niitä asioita joita sinä haluat tehdä, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Elämä maistuu yllättävän paljon paremmalta kun on niitä mukavia asioita joita EI tarvitse vihata.

Ja sitten se piste tälle päivälle. Vihaan lapsia? no kukapa ei, kuka nyt haluaisi kotiinsa rahaa vievän, huutavan ja mahdollisesti liikkuvan nahkakuulan. No ei kukaan. Siispä myydään ne!

Päivän tärkein kysymys ehkä onkin: Mitä sinä haluat vihata, haluatko vihata ja mitä haluat elämältäsi?

Palataan! <3 moraalinmurtaja